Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon

 

 

 

 

Kände du kärlek,

 



så var det inte meningen,

 

 



den var avsedd för någon annan

 

 

 

 





Fri vers (Modernistisk dikt) av theperna
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-07 10:07



Bookmark and Share


  aol
så kan det vara
2010-09-08

    Melona
ett alltför vanligt tillstånd, skulle jag tro.
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna