Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rost i rösten

Jag hör rost i min egen röst
När jag talar med gamla ord
Dom som vill glömmas

För länge sen


Alla orden som har vilat i ett minne
Dom som vill gömmas
Bland försakade dagar

Jag vet


Jag rycker upp dom ur en tid
Den redan avsmakade
Den som förorsakade

Idag


Jag kan inte rycka upp dom
Igen och igen
Dom måste få sova sin sömn

Jag vet




Fri vers av Glömma
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-11-23 14:16



Bookmark and Share


    Agnieszka
Jag är imponerad av ditt skrivande. ditt sätt att använda dig av orden.
svårt att tro att du är så ung.=)
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Glömma