Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Sånger från ett hörn.


skinn och märg och ben sitter böjd på knä,
hon ligger
skaver knäna mot varandra
med huvudet mot väggen
och det

skriker

bultar
en vansinnesaria

vrålet fläker ur gommen.
ett hörn bland inga andra
en plats att vila och förtvivla,
sitta bortvänd mot sitt mörker
bland getingar
och värk.
här kommer hon nu,
kryper och krälar

in på toaletten

spyr ur sig dagen.

---




Fri vers (Fri form) av Jennie M
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-07 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M