Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min ängel på jorden

tack för det fina du gjorde
min ängel på jorden

det har gått ett år
sen jag såg dig sist
men jag ser dig så klart,
som om jag såg dig igår.
ditt breda leende,
och ditt solblekta hår

dina små händer,
med avskavet rött nackellack
jag tänker på vad vi skulle ha pratat om nu
om du var här inatt
som vi har gjort så många gånger förr,
pratat nätter till ändå

tack för det fina du gjorde,
min ängel på jorden

hos mig kommer du alltid finnas kvar
i mitt minne kommer du alltid finnas kvar
jag minns dig, som om jag såg dig idag

amanda




Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-07 21:28



Bookmark and Share


  Primulan
Vacker!
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing