Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns magnetismen

 

jag minns när vi ägde magnetismen
hur den strålade från våra avväpnade händer
hur vi lekte i dragningskraften
som små loja fiskar
och lät oss drivas av strömmarna
allt längre
ut på djupen
spritta
och vakna

minns du?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-07 22:40



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:)Härligt!!!
2010-09-08

  Ingela Svenson VIP
Ett mycket magnetisk bildspråk!
2010-09-08

  PPQ
du äger, så ska slipstenen dras:)
2010-09-08

  Elaine.S VIP
Du får verkligen fram den magnetiska känslan av att bara ge sig hän utan tanke på vart allt bär iväg, lustfyllt och befriande.
2010-09-08

  Johan Bergstjärna VIP
Ja jag minns... det var en härlig tid! : )
2010-09-07

  Line W
Så fint och härligt! Kram :)
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger