Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Lyda.


en rörelse

och sedan två

ansiktsbetong i munnen

dessa insekter
som
korrigerar
instruerar

hur jag blinkar
och varför

sedan slut.

---




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jennie M
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-08 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M