Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en gryning


Sol dis

Solstrålarna som badar i morgon dis
väcker ömt vår sovande stad
dagg droppar tvättar
höstblommors sömniga ögon

Hela naturen ler
medan solstrålar torkar
dem varsamt




Fri vers av Maiah VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-08 05:58



Bookmark and Share


    Scorpan
Vacker...
2010-09-09

  mare VIP
Ljuvlig dikt..
2010-09-09

  mariasan
åh, låter som en härlig gryning. Fin dikt!
2010-09-08

  Lars Hedlin
VAckert levande!
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP