Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg ett riktigt ufo häromdagen

Ja, jag ville inte tro att det var sant för jag vart helt tagen
Ja, för det var en gammal gråhårig man med långt och ovårdat hår och med ett långt ovårdat skägg
och som såg ut som ett av ett av de värsta drägg
och som trippade fram på tå så sakta på plattformen vid Gullmarsplans tunnelbanestation
Och när han sedan bara stannade till vid varje papperskorg och stoppade ner hela sitt huvud i den för att stirra ner i den i över tjugo sekunder
så förstod jag att det bara måste vara ett ufo
En Alien
Ja, för vad annat kan det där nu ha varit för någonting?
Inte en människa i alla fall
Jo, i sådana fall en riktig spillra av sitt forna jag
Nä, jag ville inte riktigt tro på att det var sant det som jag fick se

Ken Cassel
8/9-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-08 17:55



Bookmark and Share


  Carl Thomas
det måste vatt en skön typ
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel