Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man skulle ta politikern i armen


Man skulle ta politikern i armen, eller lägga koppel på han och helt enkelt, tvinga han att se världen. Sossarna säger sej ”kämpa för de svaga” men vad fasen, de vet inte vad det är. De har själva så länge skott sej på politiken så de har ingen aning längre. De är för långt ifrån väljarna helt enkelt. Man skulle tvinga han leva på sjuklön, eller vara med på påtvingade möten som en mupp på arbetsförmedlingen ligger.

Tvinga honom att vänta på lönen på samma sätt som man får vänta på försäkringskassan, eller lönen som kommer därifrån.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-08 19:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så borde man göra.

"Man skulle tvinga han leva på sjuklön, eller vara med på påtvingade möten som en mupp på arbetsförmedlingen ligger.

Tvinga honom att vänta på lönen på samma sätt som man får vänta på försäkringskassan, eller lönen som kommer därifrån."
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO