Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Pumpa umpa, pumpa umpa"


Tänk att gå runt i en


Burka ka
Burka ka
Tänk att gå runt i en burka
Du ser inget mer varken upp eller ner
Och svårt lär det bli med mazurka ka
Burka ka
Allt dolt för de som har burka
En springa är endast man kan se ut
Men snacka om det om nån vill se in
I en burka ka
Burka ka




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger
Publicerad 2010-09-10 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO