Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2000 år efter sin tid


Vi förfasas ibland över hur vissa tog fram
En kvinna till Jesus för att stenas
Men det var i alla fall 2000 år sedan

I dårarnas paradis, d v s de styrandes rum i Iran
Så gör man detsamma ännu idag
Man dömer till döden och påstår att
Det baseras på ISLAM




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-09 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO