Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utveckling

Lien
Slåttermaskinen
Självbindaren
Skördetröskan
Så gick det till
när bonden
och hans familj
försvann
från åkern




Fri vers av stenhur VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-08 20:09



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Framstegens ekorrhjul
mycket väl fångat.
Applåd!
Calle
2010-09-10

  aol
en träffsäker sanning, verkligen
2010-09-09

  walborg
Oerhört träffande beskrivning detta.

I Indien begår bönderna självmord för att de inte kan överleva på sitt arbete.

Vad är utveckling??!
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP