Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En 8-årings frågor med egen stavning.


Frågetecken?

Hur kom jorden till?

Hur lenge fans Eva och Adam?

Hur lenge har jorden funits?

Har man en egen stjärna?

Hur snabbt snurar jorden?

Hur kom Dinosaurana till jorden?

Varför fins vi menisor?

Hur kom djuren till?

Hur koman på datum och namn till saker?

Varför är visa menisor faliga för djuren?

Varför kom menisorna på vapen?

Hur lenge kommer jorden att finas kvar?

Filosofiskt djupa tankar från en 8-årig flicka
om jordens uppkomst. Uppgiften var att
skriva egna frågor...
Kanske blir hon poet en dag.







Fri vers av Idun 1
Läst 297 gånger
Publicerad 2004-07-07 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1