Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bor inte hos mej


så ses vi igen

försvinn

du våldtar mej

denna oro

denna smärta

varför

ångest ångest försvinn




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-09 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson