Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till klockan




Tid - en gåtas betraktelse

Vad är tid

om inte flykt

och dörrar som

knackar på döden?

 

runt mig går rummet

uppåt i cirklar

mot ett vilande

mot ett ögas mysterium




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-09 12:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärda rader
är det du skriver här
2010-09-10

  Michaela Dutius
Blir starkt berörd av den stilla rörelsen i din dikt!
Må väl Fredrik!
2010-09-09

    © Birgitta Wäppling VIP
En tänkvärd betraktelse.
Om vi beskriver tiden som en fjärde dimension, jct, ställs kanske frågan på sin spets. För vad är egentligen tiden?
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö