Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jagvillebaratänktevarförinteha... en varsin mask på

god morgon
det var natten som gick
ägg och jos på mackan

hade vi alla masker i natten?

jagvillebaratänktevarförinteha... en varsin mask på

titt ut
kom in
masken på pinnen,
fransar glitter och rosa
mot
svart mysk och guld

posera katt och hund
röda rum tjocka gardiner

det finns söm på nylonet bakom båda bena
mellan täcke och kuddar finns drömmar

det finns bullar och te
när jag orkar gå upp igen
om en stund




Fri vers av m-in
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-09 16:42



Bookmark and Share


  Baystream
Du skriver väldigt speciellt - vilket resulterar i en jäkligt underhållande och rörig läsning :)
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

m-in