Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskaren

var nummer två
men du kom alltid
det var bra sex
du var ute efter

känslan att inte få dej
var grym
jag var ung
du var äldre

mentalt våldtog du mej
släppte inte taget
ensam på helger
då du var med familjen

vi sågs bara hos mej
aldrig gick vi ut
du kunde bli avslöjad
var jag dum eller bara ung

du lärde mej mycket om sex
men inget om andra känslor
du fick din behov tillfredställda
men mina då






Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-10 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson