Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En guldinsats för framtiden!

Det allra bästa, som föräldrar
kan ge till sina barn är:
En del av sin tid!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-10 08:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är min absolut bestämda uppfattning!


H./Ann
2010-09-10

  ULJO
Om alla föräldrar resonerar som du, skulle vi slippa se så många ensamma barn.
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt