Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då och för alltid

Jag satt längst ut på din slarvigt bäddade säng,
du satt på knä framför mig.
Du böjde dig fram och kysste mig på mungipan.
Hela världen stannade till.

Precis då.
Just den sekunden,
visste jag att jag skulle älska dig väldigt väldigt länge.




Fri vers av wildrose
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-10 15:38



Bookmark and Share


  yoakimu
Så vackert!
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose