Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord eller kanske detta skulle vara "dagbok"..men nu orkar jag inte ändra,måste lägga mig å vila faktiskt..


emergency

idag
hämtade jag hem min dotter
och alla hennes grejor
hon får sluta skolan nu
har "rökt bort" sitt hyreskontrakt
hos det äldre paret hon bodde i
på veckorna medan hon gick i skolan

det enda krav de hade på henne
var att hon inte skulle röka inomhus
men det gjorde hon ändå...

ertappades
minst två gånger på tre dagar
måste nog vara medvetet från henne
eller helt enkelt oförstånd
men jag hade ju hoppats att hon
skulle bli lite klokare med åldern

jaja..vet att det kommer
när tonårstrots och "rebelleriet"
avtar i styrka

på måndag ska hon försöka
prata med vår lokala
gymnasieskola
och förhoppningsvis få börja
något program här

trots att hon "spillt bort"
ett år ,så är hon ju ännu ung
och hinner bättra sig..

själv sa min mage ifrån rejält
när jag kom hem efter denna
stressfyllda dag
fick åka på akuten
dubbelvikt av smärtor
och tillbringa ett par timmar där

tredje gången gillt idag..
på en månad
men det är klart att kroppen
måste säga ifrån när man vägrar
eller inte hinner lyssna
på sig själv....

dessutom är det folk som
intrigerar
och ljuger och sprider rykten
om mig och den man jag
pratade och pussade på lite
så nu har vi minsann gjort
både det ena och det andra

smart att ringa min exkarl
mitt i natten och "avslöja" det,
då det inte alls var så,även om
det säkert inte hade varit så dumt
ja,ni förstår nog..
en som bråkar och är misstänksam hela
tiden blir knappast lugnare av sådana
uttalanden (rena skitiga lögner)!


så försök vara rädda om er själva också
det är ni alla värda!
och hoppas ni slipper dessa
knepiga elaka människor
runt er...

kramisar...




Fri vers av firefire
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-10 19:01



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Sänder mina kramar och min omtanke...
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire