Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främling

jag tittar bort
när jag bör suga in
din blick i min
och när du dröjer
skyndar jag på
för att missa
våra ögonblick

vi sparar det innersta
till en annan kväll

jag förstår inte
hur något du säger
kan låta så
främmande






Fri vers av Linneau
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-10 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneau