Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hehe


Tanklös friskvård

Chefen tvekar om sånglektioner
kan räknas som friskvård

Det är väl lika bra att köpa
sig ett gymkort fast jag
aldrig kommer till gymmet

men

jag har då utnyttjat mina förmåner...

Det är friskvård det!

Tänk vad vältränad jag kommer att bli




Fri vers av Maiah VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2010-09-10 23:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2010-09-14

    Scorpan
Haha
Den var bra =)
2010-09-11

  mare VIP
Mycket tanklöst, inget ovanligt...men du kan röra på dig
utan att gå till ett gym, det gör jag :)
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP