Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En idiot ska bränna koranen


En idiot ska bränna koranen

En hel hög andra idioter skriker i högan sky

Den tredje sorten gapar över att

”Där man bränner böcker så bränner man snart människor”

Det är liberalernas ”ledord”

(det har hänt några få gånger men inte som konsekvens jämt)

(väldigt få gånger, man har nog bränt människor fler gånger
än böcker, om man ska se det krasst)


Men han som bränner får publik, fler än sina 30….

Och det var på årsdagen av WTC förstörelsen….

Kan inte påminna mej nåt beklagande över detta illdåd

Från nån av dessa grupper i alla fall

De bara skriker om nån säger nåt om koranen

Eller om Muhammed, eller om nåt annat muslimskt


Så en idiot ska bränna koranen

En hel hög andra dårar ska bränna amerikanske flaggor

O s v….

“Mycket eld blir det” på dårarnas dag….

Det vore kanske nåt, utnämn 11/9 till ”dårarnas dag”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-11 08:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Läs gärna "Om att bränna koranen" av Regular poeter.se!

Applåd!
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO