Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg en kvinna som log av medvetandet, kände min närvaro, jisses vad det gjorde intryck på mig.


Jag vandrar....

Anden viskar

från djupet av sig självt

att vandra

se skogen som källan

Starka känslor som drivs fram

Instinkt som säger lita på

Allt är meningen....




Fri vers av flickan i spann
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-11 08:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rader av stor tillförsikt-fint i kvadrat!
2010-10-29

  Suzy med punkterna
Mmm mycket fint
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann