" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. kunde ha varit så - ena glaskrukan är "borta" av en viss anledning :) nu hänger där oket som påminnelse, dock i jämvikt.




Ok

 

 

♥ ♥
Ett ok i mitt fönster
mässing för blommor
två krukor i kedjor blanka

I glas blått och tunnt
som Klockor fast vända
runt håller en ring omkring

Nu jämvikt tillbaka
vatten för båda
lika på droppen exakt

Justitia hon såg
att Venus där låg
i trans; men huv'et i sans

En duo med kraft
i vilsam distans


Hjärtan på Tråd, Balans
♥ ♥

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 103 gånger
Publicerad 2010-09-11 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri