Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mörk stund


i en frusen värld
vandrar jag längs gatorna

trädkronorna bugar
sig i blåsten

en droppe från ögat
bränner på kinden

havet gör uppror
så även mitt inre

du svek mej

smärtan är olidlig
ur mörkret kommer snart ljuset






Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 315 gånger
Publicerad 2010-09-11 10:11



Bookmark and Share


  Pauline Pousár
Besvikelsen är en ofattbart tung känsla.. Den är svårare att göra sig av med än någon annan känsla.. Vackert beskrivet
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson