Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För evigt...

Du talar som liljor, vita,
ändlöst vackra viskningar.

Du smeker som grässtråskittlingar,
in i det veka, varma.

Jag önskar att du visste
att det jag känner nu
kommer vara för evigt.

Jag önskar att du visste
att det du känner nu
kommer vara för evigt.

Men ingen av oss kan lova
ingen av oss kan svära
att det vackra vi har nu

kommer vara för evigt...




Fri vers av Daybreaker
Läst 222 gånger
Publicerad 2005-11-23 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker