Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritid,,,



Att vara fri

och ha tid

betyder inte

att man har fritid


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 211 gånger
Publicerad 2010-09-11 17:03



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Självfallet är det så
Din tid är nu och finns bara där hos dej och är inget tidsfördriv
2010-11-12

  NågonAnnans
Nej, det betyder att man kan vara jagad av vissa så man kvävs.. Tex AF.. Men fritid kallas det tyvärr iaf.
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten