Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dina du-attiraljer

Saknar kaffekoppscharm,
efter-sex-barm & förälskelselarm.

Saknar höstruskgos,
dating-ros & rödvinternos.

Saknar rödvinsrus,
överraskningsbus & du-burdus.

Saknar mössa-på-sned,
evighetsed & eftergrälsfred.

Saknar du med?




Fri vers av Daybreaker
Läst 232 gånger
Publicerad 2005-11-23 21:15



Bookmark and Share


    bravo
Vilka fängslande ord!
Härligt i hela kroppen.
2005-11-26

  stannar kvar
Väldigt charmig, hittar flera saker som får mig att le =)
2005-11-23

    afrika
jag saknar i alla fall med dig här.
fina rim som funkar bra,
och den etablerade kärleken
blir tydlig i dina ordval.
2005-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker