Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen

jag väntar på det

jag är redo

smällen

igen

igen

igen

 

du tände ljus

jag visste att det

inte skulle få brinna,

men innerligt

ville jag så gärna

 

du stänger mina dörrar

för dem som verkligen vill nå in

och lämnar din på glänt

så jag fantasifullt ska få stå utanför

ensam, men för att se att du inte är själv.

 

och det är det lilla

som sliter sönder mig

igen

igen

igen...

 




Fri vers av Lindsy
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-12 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy