Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

live-in-me


taste my hate
hear my fate
touch my tears
see my fears

ache my heart
heart apart
bleed my blood
blood will flood

crave my stare
naked bare
wear my head
find me dead




Fri vers av Daybreaker
Läst 214 gånger
Publicerad 2005-11-23 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker