Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Driva

 

nu har jag drivit mig fram och tillbaka
in genom grindar
ut ur raviner

nu driver mig återstoden av landskapet
för sina vindar mot nollpunkt
och upplösning

inte mycket finns kvar
vem var jag?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-12 12:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Frågan är fel ställd.
Vem ÄR du?
2010-09-12

  Carola Zettergren
STRÅLANDE!!!!
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger