Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns inte första gången



Jag minns inte första gången
Ja inte exakt
Ungefär
Minns jag
Osäker som jag var
Som du nog var med
Men jag minns att det var skönt
För oss båda
Om du inte ljög då med….

Sen minns jag
Inte sista gången
Det var nog nåt speciellt de med
Men det var långt innan vi skildes åt på papper
Ditt inre kändes som en gödselstack
Eller nåt du spydde ur dej
Inte i ord men i visade känslor
Sista gången var nog lika rutten
Som många av de senare

Efteråt så undrade man varför
Man gjorde sej ”besväret”
Men man hoppades nog inom sej
Att denna gång skulle vara mindre
Av den där avskydda känslan som man kunde känna
Efteråt
Du lockade först sen kom du
Och efteråt så kände man nåt annat
Nåt värre än ånger
Värre än död
Värre än lik-giltighet….
En ”trotsorgasmknullånger”
Eller nåt

Fy fan och dej som jag så många år
Trodde så gott om…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-14 19:27



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Aj då, den här texten kändes tung och ledsam.. Besvikelse.. Bra beskrivet
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO