Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpp mig

det finns en punkt när man måste släppa taget
en tidpunkt när man är mogen att välja
ett slut som kommer helt självklart

det finns en tid när man inte kan göra mer
en tidpunkt när man måste inse
att det du inte kan ändra på är nu

sluta följa mig
släpp taget
sluta tänk på mig
acceptera
jag tänker inta vara din vän

inte för att jag hatar dig
utan för att jag har älskat dig
och är färdig med dig

det finns ett nytt liv för dig
det finns ett nytt liv för mig
jag är inte ledsen
du ska inte vara ledsen

jag är glad att du fanns i mitt liv
det var en lycklig tid, en stund

men vi är färdiga med varandra
vi har lärt oss det vi skulle
och kan nu välja en ny väg i livet

gör det då med glädje
gör det då med nyfikenhet

släpp mig nu




Fri vers av Gunsan
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-12 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan