Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankevandring

Jag vandrar
filosoferar
och vandrar


i mina tankar
fritt och svävande
virvlar funderingar


likt älvor
lätta och skira
alldeles overkligt


outtröttliga
dansar dessa
filosofiska tankar


Jag vandrar




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 587 gånger
Publicerad 2005-11-23 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh