Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sanslösa färden

 

du tror att du har livets tömmar i din hand
du tror att du ska märka om det spårar ur
du tror du har kontroll

men det är inga tömmar
det är en näve sjögräs du håller i
det glider slinker slirar dyblött
ur ditt grepp
hur du än famlar efter tag

och när du vänder dig och tittar bakåt
ska du se
att underliga vägar tog din färd




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-12 21:33



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket snygg "klokpoesi"!
2010-09-16

  Johan Bergstjärna VIP
Men varje mänska har ju någonstans inom sej, en fri vilja...
2010-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Mitt uppe i skeendena är det svårt att få perspektiv på det hela.
Men i backspegeln klarnar det.
2010-09-12

  Ingela Svenson VIP
Fast det räcker långt att tro att man har dem i sin hand!;>) Men visst är det sant att man inte alls har det, vad som än sägs om att man alltid skulle ha ett val!
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger