Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg precis partiledardebatten på tv.. Blev bara sugen på att skriva av mig lite.Q


Reinfeldt är som Napoleon!

Ja! Ni vet han, grisen i djurfarmen.

The animal farm..

Till och med en röd slips hade han fått på sig... (SKROCKAR GOTT)

Tänker på en känd låt nu.

Ett hjärta har alltid rätt, ett hjärta är alltid rött, ett hjärta stinker blod och svett och ett hjärta är alltid rött.

Tänker på reinfeldts slips igen.. Svettig och dán ... och röd....

Hm, han kämpar nog på.

Sahlin känns som hästen och åsnan som vill att alla skall vara med.
Får man skriva så i Sverige 2010?

Vem vill ha "dom andra med" ? De som inget har. Har ju inget, och varför skulle dom..... Ha något!

Hm, politik och lyrik. En svår väg att vandra.

Så vad vill moderaterna, flåt sverige som valt!!!! Dom, grisarna och napoleon?

Hm Undrar vad dom vill med min farmor som bröt axeln nu. Och inte kan jobba, och inte jobbat på länge, finns inte så mycket mer att ta av.


Med mig som jobbar. Fick sänkt skatt och högre fackförenings-avgift.

Fackföreningsavgift, känns nästan som ett skällsord i det blåa kvällstidningarna.

Försäkringskassan, (skrockar gott). Hade jag varit moderat hade lagt ner skiten. Och sänkt skatten och skrattat hela vägen till banken.

Äh skiter i det här som alla andra sossar tror jag, verkar det som enligt tidningarna då.

Skiter i komvux, hyresrätter, a-kassa, sjukförsäkring, utförsäkring, jobb, våra barn, mitt barn och de pengarna till de rika, de som inte vill..... Betala ngt.. Skatt eller vad fan som helst...

Känns som politiken är 25 år tillbaka i tiden,,,,
Konstigt inte världen förändrats mer sedan jag var liten.
Sänk skatten så får alla det bra.. Ha Ha.

Klart de som tjänar mer vill ha sänkt skatt. Tjänar ju mer på det.

Hm, Nja höj fem hundra i skatt och sänk fackföreningsavgiften med två så är jag nöjd om sossarna tar det...

Eller höj mer i skatt (698 kr), tar hellre det av egoistiska och ideologiska skäl än att hundarna, (flåt) grisarna tar det........

Av min Farmor---











Fri vers av Jimmy:n
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-12 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n