Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tycker media har lagt beslag på för mycket.


Rea! På mig!

Varför är ord så billiga?
Vem sa det?




Fri vers av Jimmy:n
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-17 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n