Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja men, ha men. Till kvinnliga delen av befolkningen-

Tycker alla kvinnor som
skriver dikter här skall vara topless
På bild
? Så kan man väl inte
Hmm Jo!

Okej då bara för mig.




Fri vers av Jimmy:n
Läst 602 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-08 20:40



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Jag lovar.....du vill inte si mig topless....men sure, of course!
2009-03-29

  Elin Katten Lo VIP
Was?
2008-11-29

  Fokus
Man ska inte önska sig för mycket. En del ser faktiskt bättre ut med kläder än utan! :)
2008-09-30

  wedquinna
Haha... Jo, det skulle nog kunna lätta upp stämningen emellanåt!

Och så kan man väl visst... Bäst man vill! ;-)
2008-09-30

    Bellissima
Ha ha! Ja, det hade ju piggat upp!:)
2008-09-21

  Lena Krantz VIP
Visst
om du tar av dig kalsongerna...

;o)

hmm....eller det kan man ju inte veta på förhand om man vill men å andra sidan kan inte du veta om du verkligen vill se att tuttar hänga lösa här heller...*flin*
2008-09-08

    Melona
que?
2008-09-08

  Barfota utan strumpor och skor
Grrrrr
2008-09-08

  LassO
JAAAA ;=)Q
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n