Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jobba jobba jobba Fan vill inte


Ja! Det är hundtimme! Ändå så!

Sommaren var här
Det var aldrig för sent
Sommaren var här
Med förträngda problem

Vilade i soffan
Den känner jag bra
När ni planerade
Tog jag min lediga dag

Skriver om
Sånt jag vill höra
Skriver om
Tills det står i mitt öra

Fast trots alla
måste och så
ropen skalla
dags att gå

och fast att
vädret mest blev skit
Så blev semestern
ändå ingen nit

Och nu
bara ett år kvar
tills nästa år
när jag semester tar..




Fri vers av Jimmy:n
Läst 626 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-29 19:37



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Jag anser att sommaren går alldeles för fort. Jobbigt att man inte kan stoppa tiden ibland.
Men snart är det jul, kanske kan bli lite julledigt då *S*
Men förstår din dikt, du har fått fram en cahrm här/B
2008-09-02

  Barfota utan strumpor och skor
Det är då man får livsfrågor i huvudet...
2008-08-29

  Barfota utan strumpor och skor
Lite semsterångest är aldrig kul
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n