Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svik mig aldrig!


När du kom lovade du guld som glittrar...

Du lovade fåglar som kvittrar...


Du lovade att himlen alltid skulle vara blå att

vardagen aldrig mer

skulle vara grå.

Du sa att du aldrig från mig skulle gå

och att det alltid skulle

vara vi två...

Men vi vaknade upp till livets yta och föll hejdlöst ner till

iskall mark.

Hur ska jag någonsin igen kunna känna mig stark...





Fri vers av Porslinsdockan
Läst 565 gånger
Publicerad 2005-11-23 23:09



Bookmark and Share


    Flogging Elly
jättebra. skönt rim som flyter på, sorglig men ack så sann..
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan