Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu..

 

 

är livet slut nu?

 

eller ska det precis börja?

 

 

tystnaden...

 

vänder sig

 

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-12 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin