Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kallade henne luder


Hon kallade henne luder
Och hora
Subba och
”det där ludret”

Sen
Ja sen har det kommit fram annat
Andra sanningar
Sanningar om ”övertid”
Så vad är övertid
Hans tid över henne
Eller hennes under honom
Eller kanske mer modernt
”hon över han” ”Han under henne”
Alla dessa kvällar med övertid
Sanningar om, att träffa andra
Sanningar om hur länge saker pågått
Och att det inte är ensiffrigt antal

Sanningar om att det inte är ensiffrigt tal
Sanningar om vem man kan kalla l…..
För ska man kalla nån det
Så ska det väl vara substans i det hela
”den som nämnde hon klämde”
Har man humor
Så kan man sen se det ”lustiga” i det
Det roliga i just
Vad vissa gör
Och att det står i skarp konflikt
Med hur de själva lever…

Men vad spelar det för roll
Det var ju ”hon” den ”andra”
Som var ett luder
En subba
En bitch
Allt enligt den skenheliga ”hon”
Den heliga kon
Den skenheliga kossan….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger
Publicerad 2012-06-13 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO