Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En alldeles schangdobel symbios.....


"Den Humanistiske Idealisten !"

Den Idealistiske Humanisten
eller
den humanististiske Idealisten
kan vara av samma sort
de vill, girighet, ha bort

Tillsammans de , mot många
fajtas
Ja, de blir ,ofta, väldigt
tajta
Mot hänsynslösa och
egoister
de kämpar, blottar dessas
brister

De två tar inget för egen vinning
det finns inte innanför deras tinning
de finns där , för andra,
i alla väder
de jobbar och sliter
skänker bort kläder

Utan dem vore världen förlorad
och allt vore förstört
och ingen av dem problemen förstorar
de tror inte heller att det är kört
vi tackar er, alla ni kämpar
för att ni finns och oss inspirererar
ni mycken ondska,framgångsrikt, dämpar
och mycken godhet ,genererar !

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 198 gånger
Publicerad 2010-09-14 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska