Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fungerar det




Flickan har svårt att säga nej
grannen har svårt att säga hej

Jag har lätt att säga dej



fungerar de flesta




Fri vers av e-poeten
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-14 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten