Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På perrongen

Springer långsamt sakta alldeles för fort
På perrongen lyser lysrören sprakande stilla
Lukt av diskmedel eller något inte tvål
Halkar snubblar snett mot spåret faller
Tåget kommer snart alltid alldeles för nära
Kravlar häver fingrarna glider ingen är där
Får inget fäste skriker lyssnar skriker igen
Känner tåget under fötterna på rälsen
Hur det närmar sig varför så trasiga naglar
Andas långsamt sakta alldeles för fort
På perrongen lyser lysrören sprakande stilla
Rälsen vibrerar bländas blundar skakar
På perrongen tystnad stillhet ingen är där




Fri vers av Thisisnotashoe
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-14 15:39



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
en surrealistisk o mardrömsliknande sak, humoristiskt sett (sken)bar.

jag tycker om hur du skapar en rytm i dikten
det passar mycket bra.
den är obehaglig och fylld med det där känslan
på gränsen till fullständig panik. bra!
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Thisisnotashoe
Thisisnotashoe