Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna bland utkasten... hade titeln "Skitdålig". Nån kanske gillar den iallafall!


Runt hans varma hjärta

hon är rustningen
som finns i honom
runt hans varma hjärtat

där han inte låter någon
annan komma in
där är det kallt och hårt
bara hon har nyckeln dit
och innuti blir han aldrig fri

och han hör ekot
av hjärtat som alltid slår lite hårdare
varje gång hon är nära

för henne är han allt
allt som gör att det blir mindre kallt





Fri vers av AliciaK
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-17 22:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tycker inte att den kvalificerar sig för benämningen "Skitdålig".
Det där med rustningen tycker jag är mycket bra.
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK