Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske en dålig repris på tv skulle få honom på andra tankar hihi;))


i min soffa...

ensamheten
hotar jagar
stör

gör mig rädd

tänk om
jag alltid..

vill inte ens tänka
tanken fullt ut

just nu
känns det bra
iallafall

har pratat med
trevliga härliga
människor

som verkar vara
på samma våglängd
som jag

delat små ögonblick

det är stort!

ska kura ihop mig snart
i soffan
bara tvätten är klar

åh hur jag önskar
att jag hade någon där
att luta mig mot

nära
tätt intill

då spelar det ingen roll
vad det är på tv
bara han och jag
existerar

härliga tanke:)




Fri vers av firefire
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-14 18:54



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Att dela små ögonblick är STORT!
2010-09-14

  LenaJohansson VIP
fin känsla förmedlad..
2010-09-14

  aol
underbart så känslan bränner sig inpå en,
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire