Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E*L*D*S*F*L*A*M*M*A*N

E n evig eld, du låt den i dig brinna
*
L åt den aldrig ur Dig försvinna
*
D ofta på med empati och smid i sympati
*
S köna stunder det för dig som för andra det då kan bli
*
F lamma stolt i varje låga och bara våga
*
L evande glatt och gott leva livet, du det bara råga
*
A lltså med skön eld, inte alls tal om någon plåga
*
M en så klart om Du inte har förmåga
*
M oatjé att se och känna vad den vill din kropp
*
A tt den vill ju opp
*
N u ja, på kärlekens topp








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-14 19:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så stark och så livskraftig - det innersta du
2010-09-15

    ej medlem längre
En fantastisk text Ewa - Britt, full av uppmuntran och livsglädje!

Det behöver jag just nu ...

Tack för den!!!


H/Ann
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt