Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retro




- olycksplats -

 

 

 

Kraschar emot en dunkel vägg

Whiplash i hjärtmuskeln

Vill du vara min stödkrage inatt?

Frigör mig från din menande blick

Så många airbags här omkring

Men ingen som kan förhindra skadan

Med det svåra stärker jag mitt ego

Följer en order av invant beteende

Först imorgon tar jag fram varingstriangeln

Såg en skugga komma i periferin

I minnet väjer jag in bland lockar

I blåljus bjuder jag hem på vin

Tills jag fastnar i vittesmålet

 

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 219 gånger
Publicerad 2010-09-14 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna